الرئيسية / Bojkotta / USA: s tekniska begränsningar hindrar inte yttrandefriheten

USA: s tekniska begränsningar hindrar inte yttrandefriheten

Tidningen Reason kritiserade New York Times motivering för USA: s tekniska begränsningar.

Tidningen sa att USA: s kontroversiella ställning att införa restriktioner för teknikföretag och åsiktsfrihet på Internet är att USA: s användning av begränsningar för att skydda demokrati är en kränkning av medborgerliga friheter.

“New York Times” -artikeln om “att begränsa tekniken” var en av de främsta anledningarna till att väcka upp denna kontrovers, som tidningen sa: “Regeringar rör sig samtidigt för att minska kraften hos teknikföretag, över hela världen, i en hastighet och på en skala som ingen bransch har bevittnat. “

Tidningen hävdade att den lämpliga lösningen är att använda liberala värden som yttrandefrihet, avtal och deltagande, antingen för att skilja sig från de tekniska jättarna, eller för att pressa dem att förändras, eller för att stödja nya plattformar för att ersätta dem, och att använda enskilda rättigheter och fria marknader snarare än att kräva att de begränsas, för det är detta som skiljer dem ut.  USA handlar om länder som Kina och Ryssland, inte om renhet och generositet hos amerikanska politiker.

Amerikansk historia och nutiden, full av exempel på politiskt bedrägeri, korruption och undertryckande av oenighet och att ge regeringen makten att “begränsa de stora teknikföretagen” kommer bara att försämra onlinetjänster, tillsyn och integritet, och politiker kommer att fick sedan använda det som en ursäkt för att ta mer makt som de gjorde.  I tidigare krig om droger, brott och terrorism.

شاهد أيضاً

Kriget mellan USA och Kina för 6G -dominans

Även om vissa tror att den utvecklas börjar vissa pressgrupper i beslutsfattande centra, tankesmedjor och …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *