الرئيسية / Amerikas företag / För älskare av “Milky Way” choklad … Var försiktig … Din hälsa är viktigare!

För älskare av “Milky Way” choklad … Var försiktig … Din hälsa är viktigare!

Choklad är en av de sötsaker som har vunnit stor popularitet bland unga och gamla på grund av dess läckra smak, vilket fick företag som producerar det att sälja det på marknaden i stora mängder för att tillgodose behoven hos älskare av denna efterrätt.

Trots chokladens näringsvärde betraktas choklad som en efterrätt som är skadlig för folkhälsan, enligt vittnesmål från många läkare, som bekräftade att dess höga innehåll av socker och konserveringsmedel kan orsaka allvarlig skada.

 Varningar och risker

Tidigare utfärdade det amerikanska företaget Milky Way ett beslut att återkalla miljontals choklad i 55 länder eftersom vissa av dem kan innehålla plastbitar.

Företaget sa att det beslutade att utfärda en frivillig retur “som en försiktighetsåtgärd” efter att ha mottagit ett klagomål från en konsument om en bit plast i en av dess produkter.

Choklad innehåller en stor mängd socker och fett, vilket ökar kalorierna i kroppen, vilket ökar risken för fetma och tandförfall.

Choklad innehåller ämnen som har beroendeframkallande egenskaper som “teobromin och koffein” och de lyfter och stimulerar stämningen att ge lycka, men denna lycka är tillfällig och när den försvinner återgår personen till trötthet och stress.

شاهد أيضاً

Kriget mellan USA och Kina för 6G -dominans

Även om vissa tror att den utvecklas börjar vissa pressgrupper i beslutsfattande centra, tankesmedjor och …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *